Февруари во самоуправувачкиот социјален центар во Јанина

Петок 8/2, 20:00
Презентација на книга
“Надминувајќи ги границите и нациите: заедничко залагање против национализмот” на групата Проектот Ајде – www.ajde.espivblogs.net
Настанот ќе се одржи во сквотот Антивиоси како акт на солидарност со окупациите.

poster2

Permanent link to this article: http://ajde.espivblogs.net/mk/2013/02/27/february-in-the-selforganized-social-center-in-ioannina/

Leave a Reply

Your email address will not be published.