Презентација на книга за национализмот на Балканот, Керкира

ainte-antigrafo

Сабота 18/5 20:30
Место: Елаја
Слободен Општествен Простор во Керкира
ул. Дарпфелд и Афион Теодорон, Гарица

Permanent link to this article: http://ajde.espivblogs.net/mk/2013/05/17/%ce%b2%ce%bf%ce%bfkpresentation-about-nationalism-in-the-balkans-in-kerkira/

Leave a Reply

Your email address will not be published.